Aan de thee op het terras

Het idee was om onderweg een soort fotoreportage te maken. In NL de prachtige zonsopkomst terwijl we oostwaarts reden. In Duitsland de bloeiende bermen en in Zwitserland een paar hoge bergen. Tot ik me ineens realiseerde dat ik de verbindingskabel tussen camera en laptop in Delft had laten liggen. Dat wordt lastig bloggen zo. Een paar snelle foto’s op mijn mobiel moeten het voor vandaag maar even zijn. Dan ga ik de komende dagen een oplossing zoeken. Mijn belangrijkste mededeling is dat we veilig in Caldese zijn aangekomen na een voorspoedige reis gisteren en vandaag. We zitten met een kop thee op het al aan geveegde terras ons enorm te verkneukelen over onze thuiskomst.

17 gedachten over “Aan de thee op het terras

  1. Jammer van de druiven maar het voornaamste is dat jullie weer gezond en wel op jullie stek zijn. Ja, dat gras inderdaad erg groen bij jullie. Mart is al weken bezig met onze grasmat om er iets fatsoenlijks van te maken

  2. Ja zeg, het belangrijkste vergeten. Maar zo’n kabeltje is gelukkig meestal standaard… Jammer dat het niet zo best met de druiven gaat. Volgend jaar ook maar in de herhaling.

  3. Hoi Emie en Adrie, Oei, ik vergat de vorige keer eenzelfde kabel en was veroordeeld tot foto’s van de IPad . Fijne tijd samen ook al is alles anders in tijden van de grote C. Zouden jullie de groeten willen doen aan Lucio en zijn ouders. En natuurlijk ook een aai voor Leo. Vorig jaar kwamen we op deze dag aan op jullie berg waarvoor nog steeds onze dank. Met liefdevolle groeten Ton en Rick.

    • We zullen zeker de groeten overbrengen aan onze geweldige buren. Leo is weggelopen en nooit meer terug gekomen. Het was hun tweede Leo die hetzelfde lot onderging, erg hè? Jullie zullen zeker nog vaak aan de pelgrimstochten denken, die wij in gedachten met jullie meeliepen. Liefs voor jullie beiden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.