De roep van de natuur

Hij kwam vanmorgen gezellig naast me zitten op de buitenbank. Terwijl ik mijn cappuccino dronk zat ie doodstil een beetje voor zich uit te staren. Net zo als ik eigenlijk als ik nog niet lang wakker ben. Uiteindelijk nam deze hooiwagen tergend langzaam de zes benen naar de achterkant van de bank. Vanmiddag na de lunch zat ik daar opnieuw, ditmaal met een boek. Maar ik sukkelde een beetje in slaap tot een klein brutaal hagedisje over me heen kroop en ik wakker schrok uit mijn sluimerslaap. Ik nam maar aan dat het een teken was om weer aan het werk te gaan. Zo’n eerste dag vallen alle werkzaamheden een beetje rauw op ons dak en is het zorg om niet als een dolle aan de gang te gaan. Maar de natuur denkt daar kennelijk toch anders over.

8 gedachten over “De roep van de natuur

  1. Al dat werk dat steeds maar gedaan moet worden….. Op zich is dat niet erg, maar ik ben wel helemaal klaar met die rare warmte. Gisteren hier in het noorden 29 graden, bah.
    Ik hoorde laatst dat een hooiwagen, die wij altijd langpootmug noemen, tot de spinnen behoort. Het miept er momenteel van. Het zijn van die zenuwachtige fladders in huis.

  2. Ja, als je net weer terug bent staat er altijd veel werk op je te wachten.Iedere dag wat doen, niet te veel en dan ’s avonds opsommen wat je allemaal gedaan hebt. Dat geeft ons altijd een goed gevoel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.