Kerstengel

Na een rondje frisse neus op eerste kerstdag vonden we in onze brievenbus post. Achterop stond deze tekst. Dan ben ik blij verrast. De oorspronkelijke verzender heeft een Plantsoen en een Singel verwisseld en ook het huisnummer was niet compleet. Dat kan gebeuren en als dat eenmaal verkeerd in het adressenbestand staat, dan gaat dat jaar na jaar mis natuurlijk. Maar dat vervolgens iemand telkens de moeite neemt ons juiste adres op te zoeken en er ook een frisse neus aan waagt is toch aardig? Met een knipoog en een kerstwens toe. Bedankt dus kerstengeltje. We hebben gedaan wat je gevraagd hebt, hoor. En ergens in Rotterdam heeft iemand de administratie aangepast.

10 gedachten over “Kerstengel

  1. Ja, dat is zeker erg lief. Afgelopen week stond er een oudere dame voor de deur met een pakket. Niet voor ons, maar voor onze buren die op dat moment niet thuis waren. Of ze het bij ons mocht afgeven en of wij dan wilden zorgen dat de buren het kregen. Het kwam helemaal uit Australië en was bij haar in een dorp zowat 7 kilometer verderop bezorgd. Het adres was juist, maar op de een of andere rare manier was het pakket toch bij haar gebracht. ‘Ik kan het wel weer naar het postagentschap brengen, maar het is veel sneller als ik het zelf even kom langsbrengen’, zei ze. Ik heb haar telefoonnummer gevraagd, zodat onze buren haar zelf konden bedanken voor de geweldige service. Uiteraard hebben ze dat gedaan, want wij hebben leuke buren.

  2. Ja, lief! Ik had het op mijn vorige adres, jarenlang een kaart met een verkeerd adres. Maar er stond geen retouradres of postcode op. Dus ik kon het niet op de goede plek bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.