Minder mooi en mooi

We hebben nog één koude nacht te gaan en daarna zal duidelijk zijn hoe groot de vorstschade in de wijngaard is. Er worden nog wat noodmaatregelen getroffen en ik kom er beslist volgende week nog op terug. Op de foto is te zien dat ook de kiwi en de vijg de kou niet kunnen waarderen. Maar er is voldoende wat wél mooi is om naar te kijken.

De blauwe regen, gouden regen en de meidoorn vergoeden veel. En dan zijn er nog drie leuke mannen op het erf.  Die ook nog eens heel hard werken.  Als dát niet mooi is.

13 gedachten over “Minder mooi en mooi

  1. Gelukkig blijft er veel moois over, vooral die mannen die zo lekker aan het werk zijn. Wij trokken uit voorzorg twee nachten vliesdoek over de aardbeien maar het heeft niet gevroren volgens ons. Een uur hoger in de Ardèche bij vrienden verschillende struiken bevroren.

    • De beginnende druiven aan de pergola hebben (nog) niets te lijden gehad, de aardbeien ook niet. Dus zelfs hier ter plaatste zijn er verschillen in temperatuur Marthy. Maar ja joh, we hebben het wel enorm gezellig met elkaar,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.