Meer was het niet

DSC_0010Gistermiddag zou het losbarsten en we zaten ons er al op te verheugen. Maar afgezien van wat gerommel in de verte en dertien spatten op het terras, gebeurde er weinig. We hoorden gisteravond bij vrienden dat het in Perugia twintig minuten heeft gegoten. Je zou er bijna jaloers op worden. Enfin, we hadden een uitermate gezellige avond en aten een pizza in de afgekoelde buitenlucht. En wat de regen betreft gaan we vanavond in de herkansing. Ook morgen en zondag wordt eind van de middag onweer verwacht en kunnen er plaatselijk buien vallen. We kijken er naar uit.

13 gedachten over “Meer was het niet

  1. ook hier al meer dan een maand geen drup gevallen en woensdagnacht om 24.00 uur was het nog 29,4 gr. Je begrijpt bloedje heet. Het lijkt wel ieder jaar heter te worden. Net op de weersvoospelling gekeken en de eerste regen op de 1e augustus , dat duurt dus nog 8 dagen. Wat ben ik blij dat we een groot zwembad hebben staan zodat we af en toe een plons kunnen nemen

    • Wij hadden hier vorig jaar een tamelijk slechte zomer, erg wisselvallig, Cisca. Geef mij de warmte maar. Alleen de (moes)tuin heeft nu extra zorg nodig en er komen nog vakantievierders deze kant op dus wat ons betreft mag het zo blijven. Zo nu en dan een (onweers) bui, dat zou ideaal zijn.

  2. Ook wij zaten gisteravond hoopvol naar de lucht te kijken die links in de vallei helemaal zwart werd want dan konden we ons de moeite besparen om alles water te geven. Twee flitsen met bijbehorende klappen en dat was dat, zelfs geen dertien spatten. Regendans?

  3. Haha hier regent het opeens weer heel veel. Echt zulk raar weer. Misschien schijnt vanmiddag de zon wel weer. Ach, de regen is goed voor de natuur 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.