Zon en mandarijnen

We kwamen in het donker aan. Niet dat we laat waren…het is gewoon om zeven uur pik donker. Het eerste dat vanmorgen gedaan werd, was dus naar buiten hollen. En schrikken van het vele opruimwerk dat wacht. Maar wél buiten kunnen ontbijten. Ach ja, dat werk dat wisten we wel. Ik ben begonnen met het snoeien van de lavendel en het ruimen van de Afrikaantjes.

De weekmarkt in Gubbio werd aangedaan, we dronken er koffie en namen meteen weer afscheid van de bareigenaren. Want komend weekend al rijden we weer naar NL. Tot die tijd is het een kwestie van doordouwen en genieten van het goede wat Italië ons te bieden heeft. En dat is veel.

8 gedachten over “Zon en mandarijnen

    • We hebben door allerlei omstandigheden een rommelig jaar achter de rug. Het is even niet anders, Anna. Maar hier in de Umbrische heuvels kan het ook koud worden en de dagen zijn kort. Dus storten we ons vol overgave snel weer in ons Nederlandse winterleven.

    • Heen zijn we gevlogen, Henny. Terug gaan we met de auto die hier een half jaar stond. Ik wil er voor mijn moeder zijn in deze zware periode en het voelt zeker niet als jakkeren, hoor. We vonden zelfs die twee overnachtingen in het mooie hotel al een soort vakantie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.