Olijfgroen

Er zit een hele grote bouwmarkt in de buurt waar ik een poging deed om verf in een spuitbus te kopen voor de rieten tuinstoelen die meegaan naar Italië. Maar wat ik daar eerst nog allemaal tegenkwam in die mega grote winkel!

Een planten en tuinafdeling met decoratiematerialen. Niks gekocht hoor, ik ga liever naar een kwekerij voor goede tuinspullen. Stukje verder kwam ik deze bekende tegen. Jammer eigenlijk dat haar beeldrecht niet beschermd wordt,

Uiteraard belandde ik tenslotte bij de verfafdeling en werd er ook nog eens allervriendelijkst te woord gestaan door een mooie vrouw die net van haar vorkheftruck afklom. Helaas stond er geen olijfkleurige verf in het schap en raadde ze me aan deze via het internet te bestellen. Maar ook daar kan ik tot op heden de juiste kleur niet vinden. Mislukte missie dus. Beetje de pest in want het láátste waar ik zin in heb is om een paar bouwmarkten af te lopen. De verfspeciaalzaak in Gubbio kan alles op kleur mengen voor ons maar geen spuitbusverf. Mmm…hoe gaan we dit eens oplossen.

10 gedachten over “Olijfgroen

  1. Als je ‘spuitbus olijfgroene verf’ googled kom je heel veel tegen…..
    Misschien zit de goede kleur er tussen…..
    Groetjes Martje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.