Onderbroek

Waarom mijn oog toch altijd moet vallen op dit soort triviale dingen is mij eigenlijk een raadsel. Her en der in de stad kom je ’s winters eenzame handschoenen tegen. En vrijwel altijd maak ik er ook een foto van. De handschoenen lagen in Delft.

Deze mannenonderbroek lag in Voorburg, vlakbij het restaurant waar we afgelopen vrijdag waren. Kijk, hoe iemand een handschoen verliest, daar kan ik me nog wel wat bij voorstellen. Maar hoe verliest een man zijn onderbroek op straat? Ik wíl het me zelfs helemaal niet voorstellen. En toen zag ik ook nog dit briefje in de Delftse Hout. Lief dat Nicolien zich er over een fietssleutel heeft ontfermd. Je zal het maar kwijt zijn, Dat geldt natuurlijk voor alle gevonden voorwerpen al verwacht ik wel dat er reserve onderbroeken zullen zijn.

8 gedachten over “Onderbroek

  1. Bij de voordeur van mijn buren ligt al weer een paar dagen een ijsmuts op de stoep.
    Van nu af aan zal ik bij het passeren aan de door jou gevonden onderbroek denken ….

    Stille groet,

  2. Ik wil er ook niks bij verzinnen. Maar het komt vaker voor, ik heb ook zo’n foto. En ik was een keer in een theater toen er iemand in de pauze op me afkwam en vroeg of ik een onderbroek was verloren. Nee dus. Ze ging nog bij andere mensen ook vragen

  3. Ja, leuk is dat, als fotograaf ga je kijken en zie je steeds meer. Ik herken het om dingen op de grond te fotograferen. 🙂 Die onderbroek doet me denken aan mijn moeder die mijn vaders oude onderbroeken als poetslap gebruikte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.