Samen draaien

We reden langs het Rijn-Schiekanaal richting Rijswijk. Mooie landelijke omgeving, de bomen zijn nu op z’n allerkaalst. Met een temperatuur van een graad of zeven en met een matige wind voelt het toch wel fris en winters aan. We zijn alle twee geen goede wandelaars meer, dus we genieten maar van een autotochtje richting de Bergman Kliniek. De wijnboer heeft een totaal versleten knie en vandaag is er een afspraak gemaakt voor een vervangende knie. Dat gaat pas in november gebeuren want aan de werkzaamheden in Caldese geeft hij nog even voorrang. Zelf ga ik volgende week naar de neuroloog om te kijken of er nog verbetering te halen is met die rug van mij. Zo draaien we samen de medische molen in. De lamme helpt de blinde, zeggen we tegen elkaar als we weer eens gearmd lopen te strompelen.

10 gedachten over “Samen draaien

  1. Gelukkig kunnen jullie elkaar vasthouden! Ja, knie, die van mij doet het redelijk nu, maar ik heb weer andere dingen. Sterkte en beterschap allebei!

  2. Met mijn knieën gaat het ook niet bijzonder, lopen gaat nog wel, maar op mijn knieën zitten is onmogelijk. Ik moet wellicht ook maar weer eens terug gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.