Kleine stapjes

Heel Nederland zal vol staan met dit soort huisjes die de postcodeloterij dit jaar weggaf. De ster kreeg ik onlangs bij een vriendinnenlunch als een beginnetje voor de kerstsfeer.

Gisteravond kreeg ik deze leuke glitterbol van buren en de kerstroos brachten vrienden mee die hier kwamen eten. En zo daalt langzamerhand en in kleine stappen de kerstsfeer in. Ik ben zeker niet iemand die het huis over de top versiert maar tijdens deze korte en donkere dagen maken we het wel graag gezellig.

De wijnboer nam een bos Amaryllis mee en vanmorgen werd de grote kerstboom voor onze centrale hal geleverd. Die gaan we met buren zondag optuigen en daarna hoop ik bij mijn moeder de kerststal neer te zetten. Volgende week ga ik op jacht naar een heel klein boompje. Kalm richting de kerst, daar ben ik een voorstander van en dat lukt dit jaar uitstekend met al die goed gekozen presentjes.

10 gedachten over “Kleine stapjes

  1. Mooie foto, die kerstbal! Hier ook langzaam in kerstsfeer. Gisteren de bak met kerstspullen uit de berging gehaald en wat kerstversiering bij gekocht. Het wordt geen boom bij mij, maar wel versiering.

  2. Zo gaat het denk ik overal een beetje. Ons kerstboompje staat al. Het is een kleintje dat we al jaren hebben. Eind december gaat-ie dan weer in de achtertuin en deze keer heeft hij ook een hele tijd in de volkstuin doorgebracht. Misschien was het daar niet zo fijn, hij hangt nogal slapjes

  3. hier ook al voorzichtig met de kerstversiering begonnen. Allereerst de adventskalenders wn daarna rustig aan want de periode duurt hier altijd erg lang. Die huisjes heb ik hier volgend jaar staan want ik vind ze erg leuk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.