Water; gemak en ongemak

De auto van Aqua Umbra reed net weg toen we water gingen tappen. De kwaliteit en de hygiëne worden wekelijks gecontroleerd. Het blijft een fantastisch fenomeen dat je hier gekoeld plat en bubbeltjeswater kunt tappen. Anderhalve liter voor vijf cent. Wij hebben hier in Caldese zelf een eigen bron met heel goed drinkwater maar wel met behoorlijk veel kalk. Voor koffiezetmachine en waterkoker tappen we bij dit tegenover de supermarkt gelegen tapstation. Wat een gemak.

We zijn hier trouwens weer verplicht mondkapjes te dragen en voldoende afstand van elkaar te houden. Vrijwel iedereen doet dit probleemloos. Covid grijpt ook hier weer stevig om zich heen. Italië zucht bovendien onder een hittegolf, er gebeurde in de Dolomieten een ramp met veel dodelijke slachtoffers bij een smeltende gletsjer. Morgenmiddag wordt er regen verwacht. We kijken er naar uit,

6 gedachten over “Water; gemak en ongemak

  1. dat is geen geld voor anderhalve liter lekker water onderweg… Hier heeft WML op diverse plaatsen tappunten geplaatst, zonder bubbeltjes, maar wel gratis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.