Zoek de verschillen

Kijk, er stond kerstversiering in de vensterbank toen ik op 18 december op een knipbeurt wachtte. Die zelfde avond kregen alle kapsalons (en zij niet alleen) weer te horen dat ze voor onbepaalde tijd gesloten moesten blijven. Ik was dus net op tijd, toen.

Vandaag zat ik er weer. Wachten is hier een genoegen. Het uitzicht op de Nieuwe Kerk maakt dat ik me graag even nestel op de bank voor het raam. In tegenstelling tot de vorige keer scheen vandaag de zon al lag dit stuk van het Vrouwjuttenland net in de schaduw. Met een kort koppie en tegen een snerpend koude wind in, liep ik weer naar huis. Daar dook ik met de weekendkrant en een tijdschrift in een zonnig hoekje. Ik maak een pannetje verse soep en doe verder niks bijzonders. De wijnboer sportte vanmorgen een uur, ik deed dat gistermiddag. We vinden dat we een rustige dag hebben verdiend.

16 gedachten over “Zoek de verschillen

  1. Ik kan binnenkort weer voor de tweede knipbeurt gaan dit jaar, hier worden we vandaag door regen en storm tot rust gedwongen. Maar we hebben geluk, ons zonnetje is hier vandaag.

  2. Grappig ik heb daar gisteren gelopen, stond even bij de makelaar te kijken. Naar de markt geweest en weer naar huis. Het zonnetje was heerlijk maar had ik het koud brrr

  3. Aah… die kapper ook. Die van mij werkte niet volgens afspraak. Je kon binnen lopen en blijven als het niet druk was. Ik vond dat soms lastig. Nu gaat alles natuurlijk op afspraak en mis ik het. Leuk die twee foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.