Fotothema : handig

Isabel

Vooral de kleindochters vinden het leuk om af en toe een foto opdracht van me te ontvangen. Dus toen recent de beide gezinnen van onze kinderen weer eens in quarantaine moesten, kreeg iedereen van mij dagelijks via de familie-app een fotothema door. Vaak leverde dat heel huiselijke fotootjes op, soms ook werd er echt werk van gemaakt.

Vincent

Vorig weekend hadden we een tien persoons vakantiehuis in Reeuwijk geboekt, lang geleden al geregeld. Gezien alle maatregelen in combinatie met onze drie huishoudens, moesten we dat toch weer annuleren. Achteraf maar goed ook, met al die quarantaine maatregelen, het had niet eens gekúnd. We zien elkaar helaas veel minder als gewenst maar met het dagelijks app-verkeer vermaken we ons prima.

mijn eigen hand om een leeg maar warm theeglas geslagen

Wat ik vooral heel handig vind zijn de eigentijdse communicatiemiddelen die ons ter beschikking staan. Maar misschien moeten we ter afwisseling elkaar eens brieven gaan schrijven. Gewoon met de hand. Ik ben benieuwd of daar welwillend op gereageerd wordt.

9 gedachten over “Fotothema : handig

  1. Grappig dat je het hebt over “een brief schrijven”. Mijn dochter ging op zoek naar echt briefpapier. Ze kreeg van het winkelpersoneel de meest vreemde vragen: wat is dat, kan je geen collegeblok gebruiken, nooit van gehoord. Uiteindelijk is ze geslaagd bij een fotozaak, daar hadden ze “echt briefpapier zonder voorgedrukte lijntjes ” . De tijden veranderen!!!

  2. In ons gezin plus aanhang is toch nog toe maar 1 besmetting geweest namelijk de vriendin van onze jongste. Vreemd genoeg is jongste nooit positief geweest. Gelukkig hoefde hij niet in quarantaine en mocht hij doorwerken. Voordeel van de boosterprik èn van wonen in Duitsland.

  3. De kleinzonen van tien en elf mogen gelukkig weer wedstrijden spelen en ik heb via de familie app even geïnformeerd hoe het gegaan is. De eenn had gewonnen, zelfs twee doelpunten gemaakt en de ander verloren. Ook heb ik een fotootje gestuurd van opa die fikkie aan het stoken was. Zo blijven we op de hoogte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.