Blijven steken

Het schiet nog niet erg op met mijn creatieve activiteiten. Ik wil wat beter leren haken en kreeg van Sinterklaas een leuk instructieboekje. Ik kan namelijk niet eeuwig alleen sjaals haken en heb mijn zinnen gezet op een grof gehaakt vest voor mezelf. Maar dan moet ik eerst de techniek wat beter onder de knie hebben. Ik kocht twee goedkope bollen van het soort waarvan ik dat vest zou willen maken. Stom, want in zwarte wol is het moeilijk te zien of de naald wel correct ingestoken wordt. Tot op heden heb ik meer uitgehaald dan gehaakt.

Enfin, ik blijf het proberen en mocht een lekker groot vest toch te ambitieus voor me zijn, kan ik allicht overstappen op dit patroontje. Wie wil er nou niet de koningin van het strand zijn?

12 gedachten over “Blijven steken

  1. Crochet is very beautiful, I have done it for many years but now my hands hurt and I can’t anymore. Your idea is great and my advice not to let it all fall out is to sew some fabric inside the cups, preferably cotton fabric folded twice, of the bikini so it will be supported by the fabric and there will be no unpleasant accidents. 😉

  2. Ik bewonder je moed, laat ik dat eerst maar zeggen,en het idee van een gehaakte bikini is heel tof maar dan wel voor je jongste kleidochter. Ik schiet in een heel lange lachbui als ik denk aan jou in dat niemendalletje.

  3. gnagnagna, moet gelijk aan mijn moeder zaliger denken. die had een trauma van een gehaakt badpak . toen ze gingen zwemmen zakte het zo van haar af 😉 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.