De straat anno 2021

Natuurlijk lieten we onszelf even uit op eerste kerstdag. Op het Doelenplein stond de kerststal weer, voorbijgangers kunnen zien dat kerstmis niet alleen bestaat uit rendieren, arrensleden en de Kerstman. Er lagen ook een paar gevonden wanten. Als de eigenaar ze niet terugvindt, heeft een ander er misschien nog wat aan. Het is er koud genoeg voor.

Dit troffen we aan op de stoep voor ons huis. Onder het motto Zo, ik ben het kwijt, heeft iemand gemeend zijn zooi op eerste kerstdag te moeten lossen. Brrrr. Gelukkig stapten we daarna onze sfeervolle hal in en kregen we via de familie-app een negatieve teststraat doorgestuurd. Waarna we heerlijk bij elkaar aan de kerstdis zaten.

6 gedachten over “De straat anno 2021

 1. Afval -> dat doe je niet. Da’s een van de redenen waarom wij sinds jaren geen papiercontainers meer hebben in de straat…
  Fijn, dat teststraatje!
  Lie(f)s.

 2. Dit gebeurt hier ook bij de papier container. Die regelmatig helemaal vol zit trouwens. Ze komen ook om de haverklap legen, maar toch zetten mensen het gewoon ernaast. Niet leuk als het je uitzicht is, bij mij is het wat verder weg om de hoek op het plein.

 3. Het zou ook laksheid van de gemeente kunnen zijn, daar weten ze toch ook wel dat je voor de kerst de containers een keer extra moeten ledigen. Praat natuurlijk niet goed dat mensen daar toch hun rommel deponeren.

  • Twee maal per week worden de ondergrondse containers geleegd Sjoerd. Als wij iets dergelijks signaleren hoeven we
   maar te bellen/ mailen of er komt een extra afvalwagen langs. Maar dus niet op eerste kerstdag! Je kunt altijd op zoek gaan naar andere containers en vind je die niet dan neem je je troep weer mee naar huis. Ik zie geen enkel excuus voor mensen die dit doen.

 4. Je afval op straat achterlaten, ik vraag me altijd af wat voor mensen dat zijn, hoe het er thuis bij hen uitziet. Hier werd ook iederen negatief getest, gelukkig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.