Terugkeer van het licht

De kaart die ik elk jaar maak, laat altijd twee vogeltjes zien. Het is een beetje mijn beeldmerk geworden. De mensen die geen kaart ontvingen moeten het dus met dit digitale exemplaar doen maar mijn wens voor iedereen is daarom niet minder welgemeend. Laten we vandaag de terugkeer van het licht vieren. Op deze mooie datum 21.12.21 schijnt de zon volop en dat voelt hoopvol. Ik wens iedereen fijne dagen toe waarin we zo optimaal mogelijk als de omstandigheden het toelaten, de tijd gebruiken voor vriendschap, liefde, en warmte.

Mijn kaart is onderdeel van een foto die ik maakte van dit rolluik. De zwarte kat heeft eigenlijk het nakijken. Ik had zelfs de hele voorstelling op mijn kaart kunnen plaatsen, lekker symbolisch.

11 gedachten over “Terugkeer van het licht

  1. Dag Emie, jouw vogeltjes doen mij terug denken aan de koppeltjes Zebravinkjes die ik in de 70-er jaren beurtelings had. Ze hadden bizarre namen zoals: Kits en Innins, Bewt en Snaaf. Zr mochten los rondvliegen in huis en ze aten uit mijn hand. Schatjes waren het, en ze snebbelden zo lekker. De beestjes legden het loodje als ik met een nieuwe baby in het ziekenhuis lag, en een buurvrouw de beestjes van voedsel en water moest voorzien…. Dat bracht dan de onvermijdelijke kraamvrouwentranen teweeg. Leuk, om ze als kerstwens te zien. Voor jou en de jouwen ook heel goede wensen van ons beiden! H en H.

  2. Dankjewel Emie voor de mooie wensen, die ik alleen maar kan beamen en ondersteunen.
    En de mooie afbeelding op het rolluik.
    Ik wens voor jullie precies hetzelfde.
    DANKBAARHEID

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.