Verder naar het zuiden

Vannacht slapen ze weer in hun eigen huisje. Het huisje op wielen. Vanmorgen vroeg stond mijn zus alle keukengerei weer rammelvrij vast te zetten. In deze kampeerauto is alles eigen ontwerp en zeer vernuftig wordt elke centimeter benut.

Na een gezamenlijke pranzo vervolgden ze hun weg door Italië met als einddoel Puglia. We hadden heerlijke dagen met elkaar waarbij hun werklust een welkome aanvulling was om oude achterstanden op het terrein weg te werken maar er uiteraard tijd genoeg was voor gezelligheid en samenzijn. Ze houden ons op de hoogte van de verdere trip. Bedankt, veel plezier en goede reis lieve mensen!

9 gedachten over “Verder naar het zuiden

  1. Heerlijk, zo’n camper. Niet te groot, dus makkelijk in kleine Italiaanse dorpjes. Ook ons ideaal. Hoewel we ook echt genieten van onze caravan. Nu weer stil bij jullie, maar wat zijn jullie toch goed geholpen met allerlei klussen.

  2. Geweldig leuk zo’n campertje. Willen wij ook nog eens doen, een maandje weg met zo’n ding maar er moet bij ons wel een toilet in zitten. Wie weet….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.