Het winkelen ontwend

Heerlijk vond ik het vroeger om met mijn moeder, dochter, zus of vriendin te gaan winkelen. Beetje rondkijken. Vaak ook met een boodschappenlijstje gevuld met nuttige dingen die je dan in één ronde aanschafte. Inmiddels ga ik niet meer voor mijn lol winkel in en uit. Zal de leeftijd wel zijn.

Vanmorgen had ik een gevarieerd boodschappenlijstje bij me. Een stel sokken voor de wijnboer, wat hemdjes voor mijn moeder, een tas die bij schoenmaker hersteld moet worden en nog wat cadeautjes stonden op het lijstje. Ik klauterde bijtijds op de fiets, slaagde overal goed en had om half elf de buit binnen. Ik ben het ontwend, dat winkelen. En ik ga het zeker niet ineens heel leuk vinden. Maar voor de lokale middenstand is dit toch een stuk beter dan het laten bezorgen van postpakketten wat we gedurende de lockdown nog wel eens deden.

9 gedachten over “Het winkelen ontwend

  1. Ja ik heb precies hetzelfde en ik denk ook dat het de leeftijd is. Plus dat het zo druk is, overal waar ik kom. Behalve in de Hema op maandagmorgen, net na openingstijd. Ik was er helemaal alleen.

  2. En dan als de buit binnen is, lekker op een terrasje met de krant en een kop thee (op gepaste afstand) van de zon genieten. Dat maakt zelfs winkelen leuk😉

  3. Mijn favoriete bezigheid is het al jaren niet meer maar toen we voor de tweede vaccinatie in Stolwijk waren toch maar wat zomerkleding gekocht bij een plaatselijke kledingzaak. De laatste jaren niets gekocht, nu was het even nodig.

  4. Het was hier gisteren zo druk in de stad, het leek wel zaterdag. En dat voelt toch niet prettig. Echt gewinkeld behalve de noodzakelijke dingen heb ik nog niet echt. Het voelt nog niet helemaal goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.