Heen en terug

De studenten aan de overkant zitten nog in de late avondzon aan de rand van hun openbare zwembad. Ik maakte gisteravond deze foto. Jawel in Delft. We hadden een beetje dringende reden naar NL te gaan. Eenmaal onderweg in de auto kreeg ik in Noord Italië via de zussen-app ook nog eens te horen dat het niet zo lekker met mijn moeder ging. In die zin was het dus goed dat we al onderweg waren. Nu, een dag later, zijn beide zaken niet meer zo urgent gelukkig, mijn moeder knapt weer op. Volgende week viert onze schoonzoon zijn vijftigste verjaardag, daar zullen we ook bij kunnen zijn. Dus hoewel we met pijn in het hart Caldese verlieten, is het goed om weer even in NL te zijn. En wat is het hier lang licht ’s avonds! Dat gaan we maar eens volledig benutten met avondwandelingen.

10 gedachten over “Heen en terug

  1. Dan is het toch fijn dat Italië-Nederland in redelijke tijd te bereizen valt. En nog fijner natuurlijk dat het niet meer zo dringend is. Geniet dan maar van de Delftse avonden 😀

  2. Zijn jullie nou niet doodmoe van die (auto?)reis? Wat een onderneming… Ik wens jullie toe dat je binnenkort weer verder kunt met het mediterrane leven daarginds. Sterkte met alles.

  3. Fijn dat jullie weer in NL zijn, aanleiding was iets minder, maar ben blij dat het met “Ted” weer beter gaat, geniet, van de lange avonden en van de andere familie-aangelegenheden .

  4. Ja, meer naar het zuiden heb je geen lange zomeravonden, hier om half negen is het donker en na de 21e worden de dagen weer korter. Fijn dat het met je moeder weer wat beter gaat en misschien kan ze bij de verjaardag erbij zijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.