Onzindingen

Vorig jaar gingen we in Caldese met z’n allen op zoek naar kabouter David. Je kunt het eventueel hier terug lezen. Jammer genoeg was David uit zijn nisje gevallen en heeft zijn beide beentjes gebroken. Natuurlijk heb ik hem met lijm weer aan elkaar geplakt en was de wijnboer zo vriendelijk hem vanmorgen terug te plaatsen. Mét een dikke klodder lijm staat ie hopelijk nu stevig verankerd.

Er zijn nog drie nissen waarin beslist gezelschap voor David moet komen te staan. We hadden een broertje voor hem meegenomen maar dat exemplaar blijkt een reus, past niet in de nis en is voorlopig beneden tegen de muur geparkeerd. Ik heb een nieuwe kringloopmissie: drie kleine Davids van maximaal 15 cm hoog.

11 gedachten over “Onzindingen

  1. Ik heb een flinke verzameling David en soort genoten. Ze zijn onbreekbaar dus ik weet niet wat jouw David daar van zou vinden natuurlijk, maar misschien is een van de vrouwen bereid te verhuizen naar Italia

      • Ik ga het eventjes vragen… wacht even. Ja hoor, er is er eentje die graag wat meer mannelijke aandacht wil. Krijgt ze hier niet, dus ja ze wil!

        Emie: David staat te blozen in zijn nisje nadat ik hem vertelde over een mogelijke echtgenote!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.