Hartekreet

Het lijkt net of het vrouwtje van de bovenste foto de tekst daaronder leest. Het beeld van de vrouw die zo mismoedig naar beneden staart zag ik in maart in Gorinchem. Ze zit tussen de kale stammen van een blauwe regen (?) en kijkt eigenlijk door een glazen dak naar het daar onderliggende terras. De foto zat nog in mijn archief en combineert wel lekker met de kreet die ik van de week tegenkwam bij Molen de Roos in Delft. Ik maak er mijn nieuwe lijfspreuk van:

Haar haren werden grijs

ze kreeg overal rimpels

maar haar hart bleef jong

12 gedachten over “Hartekreet

 1. doet mij denken aan een spreuk die ik zo mooi vind.
  “ het eens zo slanke lijf was verouderd door de tijd.
  de ziel was nog jong en had geen spijt “

 2. Ze zit er wel erg desolaat, te midden van die kale klimmer, waarvan ik denk dat het een wingerd is. Een druif of blauwe regen klopt niet met de bast. En ik zie de kleine besjes die een wingerd ook heeft.
  Misschien de moeite om in het najaar nog eens te kijken als het blad mooi verkleurd is. Dan zal ze er heel wat florissanter bijzitten.
  Maar de combinatie blijft prachtig

 3. Beste Emie, hoe lukt het plaatsen van een nieuw bericht jou nog, op WordPress? Bij mij is dat opeens niet meer mogelijk. Ook dit bericht onder jouw blog doet vreermd: Daarvan wordt alleen het bovenste randje zichtbaar. Ik ben er een beetje wanhopig van…

  • Schrijf jij je blog berichten op je mobiel of pc Henny? Ik op mijn laptop en dat gaat moeiteloos. Maar voor technische vragen kun je beter bij Paul Weusten terecht, die ik wel eens als vraagbaak heb geconsulteerd. Ik kan je echt niet helpen. Sterkte!

   • Altijd op mijn laptop, Emie. En Paul Weusten was al voor me in de weer, tot hij hetzelfde probleem vandaag tegenkwam. Het ligt volgens hem aan Safari. Hij heeft het nu met Firefox klaargekregen. Maar dat moet ik eerst laten installeren, kan ik zelf niet..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.