Hoge en lage gasdruk

‘Netjes geworden hè mevrouw? zei de man die mij rond dit nieuwe techniekhuisje zag scharrelen. Tot voor kort stond hier een veel groter exemplaar dat bovendien enorm beklad was. Al snel was ik met twee heren van de Gemeente Delft in gesprek. Zij kwamen het resultaat controleren nadat Stedin, de gasleverancier, hier twee weken bezig is geweest. Daar kwam veel voor kijken, de straat was een paar dagen open gebroken, parkeerplekken onbereikbaar en stoepen bezet met allerlei materialen. Ik complimenteerde ze met de duidelijke communicatie zowel naar bewoners als naar de gebruikers van de straat. Ik weet dat daar een heel logistiek proces aan vooraf gaat. ‘De beukenheg mocht niet beschadigd worden en daar heeft Stedin zich netjes aan gehouden’ aldus de gemeenteman die het klembord onder zijn arm had en aantekeningen maakte. De ander stond nog even de boel na te meten. Dat ik ooit nog blij zou worden van een net gaskastje, bevreemdt mij ook.

het oude exemplaar

7 gedachten over “Hoge en lage gasdruk

 1. Hahaha, geluk zit in kleine dingen. Zelfs in een Stedin-huisje. Maar het is opgeknapt. Nou nog die kunstenaar van Sjoerd langs laten komen en je hebt er zelfs een “bezienswaardigheid” bij. 😉 😉 😉

   • De mannen waarmee ik stond te praten vonden het eigenlijk sneu voor mij dat die stickers aan de huizenkant zitten! Als het vol gekladderd wordt, ga ik actie nemen en de gemeente vragen om een muurschildering!

 2. Mooi werk!

  Hier is mijn druk bezig om Amsterdam Aardgasvrij te maken. En dat blijkt in de praktijk best moeilijk te zijn. Om over de weerstand maar niet te spreken.

  Maar respect voor het werk wat jij laat zien.

  Vrolijke Voorjaarsgroet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.