Achter gesloten ramen

Ons wandelingetje naar het Prinsenkwartier begon met een verwachte onverwachte ontmoeting. Dat zit zo. Twee straten bij ons vandaan woont Hermieneke. Zij reageert nogal eens op mijn blog en ik ook op het hare. Maar we hadden elkaar nog nooit ontmoet. Vanmiddag botsten we bijna tegen elkaar op bij ons voor de deur. Dat dit een keer zou gebeuren was volstrekt logisch maar wel onverwacht. Je kent elkaar niet en tóch weer wel. Heel leuk zo’n ontmoeting.

We waren op weg naar de tentoonstelling Behind Closed Windows. Dat viel eerlijk gezegd een beetje tegen. Virtueel is dit project van de TU Delft interessanter (klik) om te volgen, dan stap je achter elk raam een speciale expositie in met nogal wetenschappelijke onderwerpen. Dat laatste is ook logisch maar minder aan mij besteed. Enfin, we hadden een doel, een leuke ontmoeting, ik had blogstof en we zagen het laatste sneeuwhoopje op een verder vrijwel verlaten Prinsenhof.

16 gedachten over “Achter gesloten ramen

  1. Leuk dat jullie elkaar nou eindelijk eens in het echie hebben ontmoet. Bizar dat het nu pas gebeurde als je nagaat dat jullie zo vlakbij elkaar wonen. Nou, dat wordt vast vervolgd 😉

  2. Pingback: Sneeuw of modderpoel | Wonen in de binnenstad van Delft: elke dag een feestje

  3. Ja, dat was een leuke ontmoeting! En ik zie dat we elkaar vandaag nog eens hadden kunnen tegenkomen, want ik liep op de terugweg van mijn ommetje langs de Prinsenhof terug. Mijn oog viel ook op de aanplakbiljetten van die tentoonstelling. Ik hou hem ondanks jouw recensie toch nog even in gedachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.