Lego

Sinds een familieprogramma op tv over Lego zijn onze kleindochters aan het bouwen geslagen. Toen ze hier gistermiddag een paar uurtjes kwamen spelen om thuiswerkende ouders te ontlasten, werd dan ook enthousiast aangevallen op de grote voorraad die hier in onze kelderberging is opgeslagen. Onze zoon was een fanatiek Lego bouwer, vooral van technisch Lego. Zijn eigen kinderen hebben er nooit echt veel belangstelling voor gehad.

Isabel begon meteen te bouwen en te spelen. Juliet nam een bouwtekening en begon samen met mij de onderdelen te sorteren. Maar toen we na driekwartier nog steeds kleine onderdelen in die grabbelton aan het uitpluizen waren, schoof ze richting haar zusje. Samen lieten ze hun fantasie de vrije loop en zat oma op haar knieën lego onderdelen in diverse bakjes te stoppen. We hadden een heerlijke middag.

11 gedachten over “Lego

  1. Onze middelste zoon heeft er heel veel en lang mee gespeeld, ook technisch Lego en zijn zoon heeft er maar matig interesse in. Gek genoeg zijn dochter wel, die speelt heel veel met Lego.

  2. Wij hebben heeeel veel lego. Alles bewaard van twee echte bouwers, Mijn man is het allemaal aan het uitzoeken/sorteren. Coronabezigheid. De kleindochters hebben nauwelijks belangstelling. Maar onze kleinzoon des te meer

      • Daarom bewaar ik bijna nooit iets. Hoewel dat ook erfelijk is en vergeleken bij mijn ouders en zus ben ik een echte bewaarder… Maar ik vind het altijd grappig als andere mensen wel dingen bewaren 😀.

        Emie: Ach, het eet geen brood, zeggen wij dan als we uit puur sentiment zo’n doos speelgoed bewaren. Maar goed, er is ineens een Lego-manie aan de gang dus nu is het weer even leuk. Over vijf jaar gaan we er iemand anders gelukkig mee maken, Hermieneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.