Oplossingsgericht

Na de toespraak van Mark Rutte bleef ik gisteravond even hangen bij de talkshow M. Die eindigde met een bevlogen boodschap van dominee Gremdaat alias Paul Haenen. Ach wat een heerlijke man is dat toch. We moeten vooral oplossingsgericht zijn in deze lastige periode, was zijn boodschap. En daar sta ik vierkant achter. Voor mensen met gezondheidsproblemen en hen die in financiële nood verkeren door de crisis, maak ik een uitzondering maar de rest moet niet zeuren. Zoeken naar een oplossing en surfen op de golven dat is wat ons te doen staat. Omdenken. Ik kreeg er pas nog dit boekje over van de Sint. En je kunt ook altijd nog gewoon een troostrijk soepje maken.

6 gedachten over “Oplossingsgericht

  1. We zullen het er mee moeten doen. Het kan altijd nog erger (Spanje, Frankrijk) waar je zwart op wit moest hebben waar je naar toe ging. Het zal allemaal ook wel weer goed komen, al zie ik het nog lang niet. Maar we hebben een dak boven ons hoofd en het belangrijkst, we zijn gezond.

  2. Ook ik vind Paul Haenen niet leuk en Mart nog minder maar verder heeft de man helemaal gelijk, niet zeuren, ik zou het af en toe wel van de daken willen schreeuwen. En die mensen die daar gisteravond tijdens de toespraak herrie stonden te maken moeten zich schamen, diep schamen.

  3. Na de toespraak van Mark Rutte bleef ik ook hangen bij M, maar heb de tv uitgezet bij Paul Haenen omdat ik zijn typetjes niet leuk vind 🙂 maar de strekking, daar ben ik het mee eens: doorgaan en niet zeuren. Ik volg de blog van een vrouw met taaislijmziekte, zij komt al sinds maart de deur alleen ’s avonds uit voor een wandelingetje met de hond. Zij zit eigenlijk haar hele leven al in lockdown ….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.