De rust is weergekeerd…

…en mijn energie ook. Ik zeg altijd dat ik goed tegen de hitte kan maar vorige week op ons warme bovenhuis kwam ik tot niets. En van altijd wat te doen op het erf van Caldese naar de ramen tegenover elkaar open zetten zonder dat het helpt, bleek een forse overgang.

Deze twee meeuwen weten ook niet wat ze overkomt. Waar zijn al die mensen gebleven die wel eens wat achter lieten om lekker te snaaien? Die bevolken de terrassen, denk ik. Het was gisteren in het centrum weer druk. Te druk naar mijn zin. Laat mij maar weer kalm langs de waterkant lopen en genieten van het groen dat door wat flinke buien weer aardig aan het herstellen is.

12 gedachten over “De rust is weergekeerd…

  1. Dit ziet er veel beter uit dan de drukte die je laatst liet zien. Hoop dat het zo blijft alhoewel ik begrijp dat mensen met dat warme weer de waterkant willen zoeken.

  2. Ja, vooral die windstille warmte zodat de ramen open helemaal niets uithaalde. Enfin, het is koeler nou en je hebt gelijk, mijn energie is ook weer terug.

  3. Ik denk dat de warmte hier veel drukkende is door het hogere vochtgehalte. Dat maakt het meteen klam. Ik vind het nu een stuk aangenamer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.