Pretpark

Waar ga je naar toe met dit weer als het in de kamer op ons bovenhuis ruim 32 graden is? De eerste uren was er van alles te doen; auto uitladen, koffers legen en boodschappen doen. Maar daarna? Overvolle stranden en plassen, het trok ons niet erg. Een vriendin adviseerde naar een bos te gaan en dat was een succes. Prettig rustig, veel schaduw en geloof het of niet er kwam een hele leuke ijsboer langs. Zomaar midden in het bos!

Hier aan de Delftse waterkant is het net een pretpark. Jongelui met hun favoriete muziek, die toevallig de onze niet is, gelach, gegil en later op de avond gebral.. Het is best gezellig maar na de rust van Caldese is het voor ons behoorlijk schakelen.

12 gedachten over “Pretpark

  1. In de bergen was het ook relatief rustig, tenminste daar waar het niet zo toeristisch was. Thuis blijf ik het liefste fijn thuis, waar we gezegend zijn met wat jullie in Italië hebben (rust, ruimte, schaduw en zwembad), heerlijk.

    • Volgens mij is het dit jaar voor het eerst zo druk bij ons voor de deur, Hermieneke. In de eerste Corona tijd, toen de terrassen nog niet open waren, was het ook zo druk. Men heeft nu de smaak te pakken met het gratis zwembad en zelf bier meenemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.