Zuid Afrika

Bij souvenirs denk ik al snel aan koelkastmagneten of parfumflesjes in de vorm van de Eiffeltoren. Niet aan mij besteed. Maar souvenir is natuurlijk een aandenken en daarvan namen we enkele tastbare mee van onze reizen. Deze olifantenkop kregen we van goede vrienden toen we bij hen op bezoek waren in Zuid Afrika waar zij jaren woonden. Zelf koop ik vaak een sjaal als herinnering aan een reis. Makkelijk mee te nemen en voor mij als grootgebruikende koukleum ideaal. De antieke olifantenkop werd in bobbeltjesplastic en deze sjaal gerold en in de koffer meegenomen naar Nederland. Zo horen sjaal en kop bij elkaar en leverde opdracht drie van de foto7daagse deze herinnering op.

10 gedachten over “Zuid Afrika

  1. Op dit punt in mijn leven zou ik graag een parfumflesje in de vorm van de Eiffeltoren willen bezitten. De sjaal vind ik mooi, ik hou ook erg van sjaals. Ik heb er in ieder geval eentje uit Vietnam, eentje uit China. En zeker wel drie uit Egypte

  2. Ook een leuk idee, sjaals als souvenir. Ik koop meestal een (slaap)t-shirt. En iets mini’s voor in de letterbak.

  3. Ik ben geen koukleum maar gek op sjaals. Vanmorgen nog twee gewassen, op de hand en ze hangen op het balkon te drogen. Die van jou daar op de foto heeft een prachtig motief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.