Delfts blauw

Er hoeven maar een paar kastdeuren open getrokken te worden, of het blauw komt je tegemoet. Gelukkig heb ik de kasten pas opgeruimd, uitgestoft en afgenomen. En ja, mijn kleding hangt altijd op kleur. Een kleine tic of doen jullie dat ook? De opdracht in de foto 7daagse is Blauw. Maar dat wilde ik als Delftse niet al te voor de hand liggend invullen met aardewerk of zo. Toen we tijdens onze ochtend bruggenloop een tuintje zagen dat vol hangt met blauwe tuttemerullen en we ook met filters en wittonen mogen stoeien, rolde de onderste foto er uit voor mijn dagopdracht. Niet artistiek, wel blauw.

18 gedachten over “Delfts blauw

  1. Mijn kleren hangen en liggen ook op kleur 😀. En ja wat een heerlijk tuintje is dat hè 🤪. Ieder z’n meug, zeg ik dan maar.
    Ik noem mijn ommetje tegenwoordig ook de bruggenloop, maar vroeg mij opeens af of jij niet meer bruggen loopt dan ik. Ik doe er meestal maar 2, want ik heb maar een half uurtje pauze.

    • Wij doen het rondje tussen Plantagebrug en Koepoortbrug, Hermieneke. Vanwege rugproblemen zitten langere afstanden er niet meer in. Maar twee keer een half uur maakt ook een uurtje wandelen, nietwaar?

      • Ja zeker. Maakt niets uit voor de beweging. Maar dan doen we hetzelfde rondje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.