Goede gewoonten

IMG_20190324_093312

Ergens in de krochten van mijn fotobestanden, kwam ik deze tegen. Ik liet er ooit een bewerking op los waardoor het een tekening lijkt. De foto maakte ik op een zondagochtend terwijl ik wachtte op de terugkomst van de andere wandelaars. Daarna zaten we hier met z’n allen te ontbijten. Het lijkt een eeuw geleden. Vanmiddag halen we op hetzelfde adres voor de derde keer de lunchbox op. Het is een soort alternatief voor onze vrijdagavond pizza die we altijd in Italië eten. Als een concept ons eenmaal goed bevalt, maken we daar graag een gewoonte van, stel ik tot mijn eigen verrassing vast.

16 gedachten over “Goede gewoonten

  1. Ja, dat zullen jullie wel missen, Italië. Dit ziet eruit als een mooie vervanging. Ik ben ook erg van gewoontes, en kom vaak terug als iets beviel.

  2. Wij hebben in onze familie een gezegde na een of ander gezellig evenement: ‘Dit was zooooo leuk, dat doen we nooit weer’. Klinkt voor een buitenstaander natuurlijk knotsgek, maar een herhaling (dus een traditie in wording) valt vaak tegen bij de eerste keer. Iets met het spontane is er af of te hoge verwachtingen. Maar een goed bevallende gewoonte is natuurlijk iets heel anders.

  3. Dat idee hebben we nooit gehad om ergens een gewoonte van te maken. Iets halen of bestellen doen we eigenlijk zelden tenzij er een noodzaak is.

  4. Dat doet mij aan mijn schoonvader denken. Eenmaal een goed concept ontdekt, dan was dat al snel een traditie 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.