Stadsnatuur

Het schijnt dat de politie gistermiddag in het centrum van Delft het publiek heeft verzocht naar huis te gaan omdat het te druk was en de anderhalve meter afstand tot elkaar in het gedrang kwam. We maken toch wat mee in deze tijd, hè? Niet dat wij erbij waren hoor. Wij kiezen altijd voor de rustige momenten en de ruimte. Jammer genoeg komen we nu weinig meer in de Delftse Hout. Daar zijn alle parkeerterreinen afgesloten en voor mij is het net te ver om er eerst naar toe te lopen om vervolgens te gaan wandelen. We maakten ons stads rondje vanmorgen om een uur of tien en kwamen nogal wat leeftijdsgenoten tegen. We zijn bepaald de enigen niet die de wandeltijd strategisch plannen. Zou dat ook nog gaan gebeuren? Dat je van overheidswege in leeftijdscategorie naar buiten gaat?

11 gedachten over “Stadsnatuur

  1. Wat een prachtige foto’s!
    Ik ging gisteren wat later de deur uit, en het was druk in de stad. Nog net 1,5m te handhaven, maar toch niet prettig. Wat is dat toch?

    • Iedereen komt op hetzelfde moment op het idee om de stad in te gaan. Normaal geen probleem maar in deze tijd dus wel, Judy. Tussen zes en zeven is een fijne tijd om buiten te zijn.

  2. Dat hoop ik toch van niet. Ik heb mijn vrijheid te lief en wil niet helemaal aan de leiband lopen. Maar voorlopig houden oom wij ons aan de regels. Blijf gezond 😷🍀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.