Bijpraten in de tuin

Als je maar afstand houdt, kán het wel. Zeker in de buitenlucht want in huis komt er niemand binnen bij ons. Gistermiddag was het gelukkig heel zonnig en dronken we koffie met Delfts gebak samen met kinderen en kleinkinderen. Het werd zelfs zó gezellig dat er soep, broodjes en een glaasje wijn naar beneden gehaald werden. Het werd een soort zelfbedieningssyteem waarbij we beurtelings naar de tafel konden lopen en dus gepaste afstand hielden.

Wat het weer betreft beleven we een goede periode en ik denk dat daardoor het gevoel van opgesloten zijn aanzienlijk vermindert. Het zou overigens vanaf drie uur hier vandaag gaan regenen. Dus als ik nog even ontspannen wil wandelen, moet ik er als een haas vandoor.

16 gedachten over “Bijpraten in de tuin

  1. en dan mogen jullie nog naar buiten.mijn man en ik zijn al sinds 15 maart niet buiten het erf geweest omdat ons dat door onze regering verboden is. Niks niet moeilijk voor de goede zaak doen we het allemaal maar het steekt wel als andere zich niet aan de opgelegde tegels houden.ik hoop dat de regels in Nederland genoeg zal zijn

    • Het lijkt me heel naar dat je zelfs je erf niet af kunt, Cisca. Doen jullie kinderen de boodschappen of leef je van de voorraad? Wij volgen de regels hier in NL ook heel secuur op, doen onze wandelingetjes dichtbij huis en houden altijd de voorgeschreven 1,5 meter afstand tot anderen.

  2. Het is natuurlijk een verstandig idee op deze wijze. Ik moet er eens over nadenken hier komt ook niemand het huis in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.