De Burgemeesters en de Delftse Doosch

Natuurlijk steunen we de lokale ondernemers. Graag zelfs. Gistermiddag haalden we voor het eerst de Delftse Doosch op. Een initiatief van De Burgemeesters. Ik zou het een evenementenbureau genoemd hebben, zelf noemen ze zich makers van creatieve concepten.

En creatief zijn ze. Inhakend op de actualiteit bedachten ze deze dozen, gevuld met producten van lokale winkels en bedrijven. In een ‘drive thru’ systeem, waarbij we van te voren het kenteken hadden opgegeven (en betaald voor de doos) reden we langs deze vrolijke medewerker, die onze naam controleerde. Een stukje verder deed een jongedame de achterklep van de auto open, laadde de doos in en zonder enig lijfelijk contact reden we met dit pakket naar huis. En kijk hoe lief ze mijn naam op die doos hadden geschreven.

Niet op de foto maar ook in het pakket zat nog een ansichtkaart en de namenlijst van een aantal locaties van Pieter van Foreest, een grote zorginstelling. Om zomaar naar een onbekende een kaart te kunnen sturen. Wat een tof initiatief.

15 gedachten over “De Burgemeesters en de Delftse Doosch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.