Toevallig iets uit de keuken

Eindelijk kwam ik er vandaag aan toe om de servieskast die in de keuken staat, schoon te maken en op te ruimen. Kennen jullie ook de momenten waarop de alles op z’n kop staat want van het een komt het ander? En dat je spullen in handen hebt die je nooit gebruikt. Zoals deze puddingvormen. Ik hou niet van pudding en de zalmpaté die ik wel eens maak, past beter in een cakeblik. Dus wie deze vormen hebben wil, die kan ze krijgen. Toeval of niet, de foto-opdracht vandaag heet ‘Iets uit de keuken’. Isabel had het snel voor elkaar vandaag maar zij hoefde dan ook geen kast op te ruimen om haar onderwerp te vinden.

foto Isabel

20 gedachten over “Toevallig iets uit de keuken

  1. Helaas, ook ik heb geen interesse. Heb nog oude van mijn moeder staan. Doe ik niks mee, maar ik kan ze gewoon niet wegdoen. Dus staan ze gewoon ergens in een kast.

  2. Die van mij ook. Een grote eend. Met een oog waar mn moeder een rozijn in deed. Ik vind pudding heerlijk, mn heupen niet. Man hoeft geen toetje of het moet ijs zijn. De kringloop kan dus wel een puddingvormenmuseum gaan beginnen.

  3. Ja, die momenten heb ik ook: je begint een randje schoon te maken en voor je het weet heb je de hele keuken onder handen. En dan gaat het ook altijd zo lekker.
    Leuk om de opdrachten met je kleindochter samen te doen. Ze “ziet” het ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.