Naar buiten kijken

Eigenlijk kom ik tot weinig deze dagen. Met een zee van vrije tijd voor me, heeft geen enkel klusje prioriteit. Ja, het onderhouden van sociale contacten via de moderne media, daar ben ik druk mee. En lezen, veel lezen. Ik trek altijd naar het licht toe en ga als de zon schijnt echt geen donkere trapkast of kelderbox opruimen. Dus zit ik op het balkon of in een zonnige erker.

De overburen vertoeven ook op hun balkons. Nog even en de bomen zitten in blad en zien we hen niet meer. Deze figuur heeft zijn OV-fiets neergezet, laptop op schoot en werkt aan de waterkant. Op de een of andere manier heerst er een vreedzaam sfeertje. Schijn bedriegt want we voeren oorlog tegen een onzichtbare vijand.

.

10 gedachten over “Naar buiten kijken

  1. Ik verveel me niet, maar doe eigenlijk ook niet veel bijzonders. De keuken heb ik schoongemaakt, en wat rommel opgeruimd. Echt concentreren op een boek of film lukt me niet goed.

  2. ik heb juist de neiging tot meer poetsen, vooral omdat wij nu 14 dagen binnen zitten.
    vandaag bedacht ik me dat in Wuhan de mensen nu pas uit de quarettaine komen dwz dat we nog we; even te gaan hebben

    • Ik zie er ook nog niet zo snel een eind aan komen, Cisca. En dat huis is uiteindelijk wel schoon. Als binnenkort de zon bij jullie ook schijnt, kun je lekker naar buiten en dat is heerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.