Ze zijn binnen

We verdelen de taken. De wijnboer doet de slager en de groenteman, ik de supermarkt. Daar liep ik om tien uur en het was nog heerlijk rustig. De sfeer was er ontspannen, her en der kreeg ik wat aangeboden om te proeven. Vrij eenvoudig kon ik mijn lijstje afwerken.

Sinds kort is de Jumbo mijn favoriete supermarkt. Een ruime winkel, aardig personeel en vooral goede prijs-kwaliteit verhouding. ‘We verwachten de topdrukte vanmiddag tussen een en vijf’, vertelde de kassamedewerker. Mooi. Dan ben ik lekker thuis soep voor tien personen aan het maken en zijn alle boodschappen in huis.

8 gedachten over “Ze zijn binnen

 1. Ik ga zo nog even de laatste boodschappen doen maar het is bij ons niet zo overweldigend druk als in een stad.Vijfduizend inwoners en twee behoorlijke supermarkten.

 2. Hier is het bijna 24/7 boodschappen doen.
  Ook hoor ik over open supermarkten op eerste Kerstdag.

  Tijden veranderen.

  Ik wens jou, je naasten en je lezers een rustige en gemoedelijke tijd toe,

  Stille groet,

 3. fijn gevoel als alles binnen is hier waren we optijd. Goed dat er vriezers bestaan. Ossestaart en varkenshaas is bv hier nergens te koop omdat het allemaal naar restaurants gaat voor de Nieuwjaarsviering. Ondertussen weten we dit dus wordt het ruim van te voren in huis gehaald. Sterker nog de bouillion ligt ook al enige tijd in de vriezer. Vandaag alleen de komkommer en tomaten gehaald en de bosui, Hoe makkelijk kan een mens het zich maken. Geniet van jullie Kerstdiner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.