Polder en poppenkraam

De zondag begon zoals al onze zondagen met een wandeling. Ach, wat was het prachtig wandelweer. Bij het restaurant waar we na afloop ontbijten, werd een winterfair opgebouwd. Het zag er enorm sfeervol uit maar ik had er geen tijd voor want samen met dochter Fleur stond ik vanmiddag op een rommelmarkt in een sportzaal in Ridderskerk.

Ik kon het niet laten deze poppenkraam uitvoerig te bekijken. De kraamhoudster was een verwoed breister. Ons uitzicht vanachter de kraam zag er zó uit. Heerlijk rommelig dus.

Vooral Fleur kon na afloop tevreden zijn. Ze maakte heel wat mensen blij met haar overtollige huisraad en kinderboeken en -kleding. Voor de winst hoef je iets dergelijks niet te ondernemen maar samen hebben we eens in de paar jaar een marktdag waar we veel plezier aan beleven. En zelf kochten we niks. Waren we erg tevreden over.

8 gedachten over “Polder en poppenkraam

  1. Ik heb het vroeger wel gedaan, op een braderie met eigengemaakte schilderijtjes. Maar toen kregen we zelf een winkel en ik moest ieder jaar achter die kraam staan. Afgrijselijk vond ik het, nooit meer!!

    • Ha, ha, dat had ik niet verwacht, Marthy. Ik stond vroeger ook wel eens met tweede hands serviesgoed op de antiekmarkt in Delft. Doodvermoeiend, vooral het tillen van die zware handel, maar ontzettend leuk om te doen.

  2. Hele dag mensen kijken, opruimen en nog wat verdienen ook. Hoe leuk. Dat is tot nu toe het enige nadeel van geen auto meer hebben, ik kan niet meer zitten op een rommelmarkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.