Waar is de Sint?

Hij piept op deze poster tussen de met mijters versierde Rituals artikelen. De Sint is bijna onvindbaar. We roepen met z’n allen dat onze sinterklaastraditie heilig is maar hangen vervolgens nu al kerstversieringen op. In etalages kom je hem nauwelijks meer tegen. Bij de slijter staat tot mijn vreugde nog een prachtig ouderwets beeld tussen de kurken. Morgen komt de stoomboot aan in Delft. Onze kleinkinderen hebben inmiddels een met sport gevulde zaterdag en kunnen er niet bij zijn maar ik zal langs het kanaal staan om te zwaaien. En reken maar dat ie dan nogmaals op mijn blog voorbij komt.

12 gedachten over “Waar is de Sint?

  1. Hee het blog is een beetje aangepast. Ik hou der ook zo van en hang er een beetje tussenin. De kids te groot en kleinkind nog net te klein om er iets van te begrijpen. Zwarte piet vindt hij een beetje eng. Maar goed deze oma heeft van de kids alle dvd’s van sint sesamstraat bewaart dus vorige week zondag zaten wij heerlijk te kijken. Ken ze uit mijn hoofd maar dat deert niet. Sint boeken ben ik ook zo weg van en eigenlijk haal ik ze allemaal tevoorschijn deze tijd. Ik sta ook op zaterdag langs de voetballijn ipv langs de kade,maar volgend jaar zullen we eens met kleinzoon hier verandering in brengen.

  2. Hier op ons winkelcentrum wel wat Sint en Piet. Gelukkig maar, want kinderen willen hem vast niet missen. Alhoewel wij zijn verjaardag niet (meer) vieren. Maar ik zal ook over hem bloggen! Reken maar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.