
Weten jullie nog dat ik appeltjes meenam van onze Italiaanse appelboom? En dat ik er stroop van zou maken? Misschien interesseert het niemand maar het bleek zo makkelijk dat ik het recept toch maar onder mijn receptenbutton heb geplaatst.


De hoeveelheid water en suiker die er aan toegevoegd moeten worden, heb ik op gevoel gedaan. Er is niet al te veel stroop maar dat is prima voor dit probeersel. Voor wie een berg onooglijke appeltjes heeft en geen varkrens houdt, is dit een uitstekende methode om ze te verwerken. En ik krijg me daar toch ineens trek in pannenkoeken!

Hmmmmm, lekker!
Wat is dat lang geleden dat ik appelstroop at. Ziet er perfect uit, krijg zin in pannekoeken. 😉
Leuk, Mart is gek op appelstroop, ga ik ook eens doen.
Ik eet vaak appelstroop, maar die maak ik niet zelf. Terwijl ik toch geen varkens houd
Ik hou het in gedachten
Ziet er heerlijk uit
Rinse appelstroop voor bij de oude kaas
Ook lekker, Martin