Hij moet er nog van groeien


In het Reinier de Graaf Ziekenhuis zijn heel veel ruimten voorzien van foto’s van martkante plekken uit Delft. Nou is het vanwege de privacy moeilijk fotograferen in een ziekenhuis, maar gistermiddag kon ik toch een pilaar kieken. Een dag voor we recent naar Italië afreisden, onderging de wijnboer nog onderzoeken. Gistermiddag kregen we de uitslag. Gelukkig niets ernstigs, niets kwaadaardigs. Wel werd er nogmaals bevestigd dat hij erg ziek is geweest en alles uiteindelijk goed is afgelopen. En omdat hij nog niet helemaal op zijn oude gewicht terug is, hebben we het goede nieuws gevierd in de Brasserie van het ziekenhuis. De deur van het hospitaal staat nog op een kier. Over drie maanden weer controle.

Het Delftse stadhuis op een zonnige vrijdagochtend is toch net weer leuker dan op een pilaar.

15 gedachten over “Hij moet er nog van groeien

  1. Pas als je heel erg ziek bent geweest en dan weer beter mag worden……. ga je beseffen hoe belangrijk het hier en nu is. Wij weten er alles van. Fijn dat hij onder controle blijft. Geeft toch een wat geruster gevoel. Maar flink appeltaart eten dus. Goh, wat errug 🙂

  2. Fijn! Hij ziet er in mijn ogen heel goed uit. Het is geen vetlap maar dat is Mart ook niet. Sommige mannen worden met het ouder worden wat magerder. Net terug van een nieuwe broek kopen voor hem, bijna al zijn broeken zijn te wijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.