Thuis blijven

Mijn ouders hadden besloten in hun eigen huis te blijven wonen. ‘Als het echt niet anders kan, dan geven we ons over. Maar zorg aan huis wordt gepromoot dus zo lang het lukt… ‘. Nu intensieve zorg hard nodig is, staan we versteld van wat er kan. Vier keer per dag is er een zorgmoment, een keer per dag komt de wijkverpleegkundige, de huisarts komt dagelijks en ook ’s nachts komt er iemand. Mijn zussen en ik wisselen elkaar dagelijks in twee ploegen af, zodat er tot aan de nachtzorg telkens een dochter aanwezig is. Mijn vader kan in zijn eigen omgeving blijven, dat is voor mijn beide ouders een zegen.

8 gedachten over “Thuis blijven

  1. Dit zijn zulke mooie momenten. Veel verdriet natuurlijk, en onzekerheid. Maar ook vreugde omdat alles zo goed geregeld is. Ik wens jullie sterkte. E

  2. Het is een zware maar ook een heel mooie tijd. Fijn dat je dit zo met je zussen kunt regelen. Er wordt te veel geklaagd in dit land, maar er gaan zoveel dingen heel erg goed. Daar wordt weinig aandacht aan besteed want negatief nieuws scoort beter.

  3. Gelukkig is er veel mogelijk, niet alleen voor oudere mensen. Mijn zus krijgt drie keer per dag thuisverpleegkundigen waar ze heel tevreden over is. Kundige mensen die haar ook mentaal steunen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.