Feestje

Nu we dan toch nog in NL zijn , kunnen we alvast mijn verjaardag wel vooruit vieren met kinderen en kleinkinderen. Dat gebeurde vandaag met een buffet in Samen, een nieuw restaurant in Delft. Het is een all- you-can-eat formule en dat heeft niet direct mijn voorkeur. Maar toch. Goede verhalen over gehoord en zeer geschikt voor een gemêleerd gezelschap als het onze. Smakelijk en vooral gezellig met heel veel gemak voor de gastvrouw. In combinatie met de eerste schooldag voor de kleinkinderen morgen, een goede keuze, want om half drie ging ieder zijns weegs. Kortom geslaagd.

8 gedachten over “Feestje

  1. Een echt feestvarken dat straalt met allen die je lief zijn wordt omringd! Hoop dat jullie snel de druiven in Caldese te lijf gaan in de Beaujolais de 10 de september. Eerst het lijf gezond de rest komt!

  2. ja die eerste schooldag zorgt toch weer voor de nodige stress ( vnl bij de papa’s en mama”s}. Als goed ingeburgerde servische feliciteer i je niet van te voren, dat brengt ongeluk

  3. Je zit er feestelijk bij! En ik zie ook al cadeaus liggen. Niet zo belangrijk eigenlijk want waarschijnlijk vindt je net zoals ik het ‘samen’ zijn het aller belangrijkst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.