Revisie

Noodgedwongen waren we de afgelopen periode vaker in het ziekenhuis dan ons lief is. Maar als het dan tóch moet, is het wel fijn als de omgeving prettig oogt. Nog aangenamer als de zorg goed is en daar hebben we werkelijk geen klagen over. In tegendeel. Je krijgt alle gelegenheid om zelf ook mee te denken, men belt na en schuift met afspraken om ons te helpen. Dat alles op een uiterst vriendelijk manier. .

Dat een Delfts ziekenhuis op deze manier je bedtafel dekt, vind ik wel passend. En dat er op veel muren foto’s uit Delft te zien zijn, oogt ook al vrolijk. Vandaag gaat mijn laptop in de revisie, want die is traag en schakelt zich zelf om de haverklap uit. Ik hoop dat de laptop net zo opknapt van het bezoekje aan de IT-ziekenboeg, als de wijnboer dat deed tijdens zijn verblijf in het Reinier de Graaf.

9 gedachten over “Revisie

  1. Klinkt allemaal nogal aantrekkelijk, als je dat tenminste van een ziekenhuis zeggen kan. Je hoort nogal eens andere berichten over ziekenhuisopnammes.
    Nou zijn jullie wel grote positivelingen maar toch…
    Hoop echt dat’t niet nodig is maar mocht ’t zover komen dan kies ik ook voor Reinier de Graaf!
    Mooi reclame hoor, kan je daar niks mee Emie?

  2. Fijn ziekenhuis inderdaad. wij zijn er de laatste tijd ook meer geweest dan ons lief is. Sterkte met de perikelen rondom de wijnboer 👍

  3. Ik ken hier zowel het ziekenhuis van Privas als die van Aubenas van binnen en die zien er beslist niet zo gelikt uit. Maar de zorg was meer dan uitstekend, ik ben nog steeds vol lof over al het medisch personeel wat me bijgestaan heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.