Fietsen stallen en ijs eten

Fietsen bepalen het beeld in Delft. Veel inwoners storen zich aan de vastgeklonken rijwielen op plaatsen die er eigenlijk niet voor bedoeld zijn. En inderdaad is het soms een storend gezicht, al zie ik duizend keer liever gestalde fietsen dan geparkeerde auto’s.

Luisterend naar de klachten, heeft de gemeente dit seizoen extra fietsnietjes geplaatst en met een paar platte schuiten in de gracht werden nog meer stallingsplaatsen gecreëerd. Ik heb er nog nooit één fiets in zien staan.

De foto is misschien niet erg duidelijk, het grijze vlak in de gracht is de boot met fietsenrek. Duidelijker is onze beloning na een kleine warme stadsronde.

8 gedachten over “Fietsen stallen en ijs eten

  1. Ik kon laatst op zaterdagmorgen, geen plekje vinden om mijn fiets te stallen. Hij moet wel aan de ketting, maar ik moest steeds verder weg van de markt om dat te kunnen doen.

  2. Als er één schaap over de dam is???????? Wel een goed idee zo’n fietsschuit fietsenstalling, je moet er maar opkomen.
    Gr. Veronique.

  3. Ja, dat blijft een probleem overal, die fietsen. Hier in Deventer zijn fietsenrekken geplaatst en in de stad zijn verschillende grote stallingen gratis. Dat helpt wel. Verdiend ijsje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.