Het liep anders

De wijnboer is weer thuis. Heerlijk. Hij vertrok ruim twee weken geleden samen met een vriend naar Caldese om daar eens lekker aan het werk te gaan. Voelde zich niet helemaal fit, maar dat zou snel overgaan. Dacht hij. Dat viel tegen. Na twee bezoeken aan de Italiaanse huisarts en een bloedonderzoek, kwam hij vorige week vervroegd naar huis. We modderden nog wat aan, bezochten twee keer de Nederlandse huisarts en tenslotte werd hij donderdag met spoed opgenomen in het Delftse Reinier de Graaf Ziekenhuis. Oorzaak van de ellende waren darmabcessen. Na de aanleg van een drain en een infuus met antibiotica, knapte hij op en kon ik hem vanmorgen weer ophalen. Pfff…het waren roerige weken. We moeten er samen even van bijkomen.

13 gedachten over “Het liep anders

  1. Emie, wat naar. Jij hier, hij daar, dat maakt het nog extra vervelend. Gelukkig dat hij nu in Nederland is en weer thuis. Sterkte voor jullie allebei en beterschap voor Adrie.

  2. Hier kon ik iets meer op de details lezen, wat er aan de hand is. Klinkt inderdaad allemaal heftig, maar gelukkig gaat het nu weer wat beter … Nogmaals beterschap.

  3. Emie, wat zal dat schrikken zijn geweest. Ik wens A3 van harte beterschap en hoop dat hij gauw weer de oude wordt. Veel sterkte beiden en weet dat ik aan jullie denk!!!
    Liefs, mimie

  4. als eerste beterschap maar wat zal hij zich beroerd gevoeld hebben en wat een pijn.En voor jou moet het een onmachtig gevoel geweest zijn , hij daar met pijn. Nu even alleen maar tijd voor elkaar hebben alles andere is bijzaak

  5. Dat het opknappen maar snel mag gebeuren, want de druivenoogst zal er in september aankomen. Daar zal hij vast en zeker bij willen zijn. Veel succes met de oogst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.