In de wolken

Het is behoorlijk buiig de laatste dagen. Maar het levert wel prachtige wolkenformaties op. Gisteravond rond etenstijd zag de lucht er vanuit het keukenraam dreigend uit maar het bleef droog.

Boven het dak van de nieuwbouw die aan het monumentale gebouw is vastgebouwd torent de spits van de Nieuwe Kerk op de Markt. Zoon Vincent beklom de toren vorige week en stuurde me later onderstaande foto door. Vanuit dat standpunt heb ik ons huis nog nooit gezien. Misschien toch nog eens doen. Bij helder weer zie je de zee, het Westland, Rotterdam en, centraal op de foto, ons huis.

14 gedachten over “In de wolken

  1. Dat is leuk, zo’n foto. Ik zag ons huis ook wel eens op een luchtfoto. Die was gemaakt door een bedrijf dat vervolgens Probeerde aan alle bewoners zo”n foto te slijten. Was niet gelukt in ons geval

  2. Dat is toch erg leuk om waar je woont eens van een ander gezichtspunt te zien. Wij hebben ooit een helicoptervlucht gedaan en op ons verzoek vloog de piloot ook over ons huis in Haastrecht. Ik heb ergens nog wel de foto’s die ik toen gemaakt heb. Je kon de tuin heel goed zien. We zagen zelfs onze katten Bolle en Saartje lui op de tuinstoelen liggen 🙂 Maar snotmiljaar wat maakt zo’n heli een enorme herrie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.