
Je leest wel eens dat het verstandig is om elke week een restjesdag in te voeren om voedselverspilling tegen te gaan. Nou, ik kan met mijn hand op mijn hart verklaren dat ik nooit eten weggooi. En regelmatig verzin ik een maaltijd van wat er in huis is en nodig op moet. Hier verwerkte ik een restant ruccola in een grove pesto. Pesto betekent zoveel als gemalen. Met een handvol gemengde noten, wat olie en gerapste kaas was de pesto à la Emilia snel klaar. Een courgette werd dun geschild en gegrild. En onder de in stukken gesneden tomaat ligt een gegrilde rode parika uit een pot. Wat blokjes feta, olie, peper en zout en klaar was het gezonde en zomerse maal.
eEN MAALTIJD NAAR MIJN HART, GEEN VERSPILLING !!
Heel goed bezig!
Kan niet slecht zijn !
Lie(f)s.
Hier ook heel zelden iets in de kliko. Zonde om weg te gooien, dus varieren maar 😁
Lichtelijk jaloezietje steekt de kop op! Mmmmm.
Als het zo smaakte als het er uit ziet,was het heerlijk!
Ik houd ook zo van zulk soort eten! ❤
Het ziet er zeer smakelijk uit!
*klopt goedkeurend op schouder van Emie* Bráááááffff !!!! 🙂