Aan het werk

De afgelopen week hebben we tot drie maal toe van een uitgebreide pranzo genoten. Want zaterdagmiddag was er een verjaardag bij de wijnvrienden te vieren. Vóór we aan tafel gingen moesten de wijnboeren samen een inspectieronde maken, dat spreekt vanzelf. Dan worden er ook allerlei technische dingetjes besproken als bodemverbetering en de kans op meeldauw.

Deze week hebben we geen enkele afspraak, dus gaan we klussen. De temperatuur daalt naar iets heel aangenaams en de verfspullen worden uit de schuur gehaald. Want wonen en leven zoals wij, betekent gelukkig dat we nooit te lang stil hoeven te zitten. En dat is maar goed ook.

6 gedachten over “Aan het werk

  1. Ook hier daalt de temperatuur wat en is er vandaag met schuren van een deur begonnen. Niet door mij hoor, ik ben geen schilder maar Mart gelukkig des te meer. Ik heb vanmorgen pruimenjam gemaakt.

    • Veel werk Marthy die pruimen met pitten. Hier is de wijnboer de buitenschilder en verf ik meestal de kastjes of een meublestuk. De grote eettafel in de keuken staat op mijn klussenlijst deze week. Maar ik wil hem buiten schuren en daarvoor moet het wel droog blijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.