Reisverslag

Wat waren we blij toen we hier op tijd waren. Dit is de zijkant van Station Nijmegen, waar de shuttlebus naar Weeze vertrekt. Vanwege een uitgevallen trein moesten we al reizend ons schema omgooien en kwamen tenslotte via de sprinter van Tilburg naar Arnhem precies op tijd in Nijmegen aan. In Weeze bleek onze vlucht een vertraging van veertig minuten te hebben. Maar uiteindelijk stapten we rond tien uur ‘ s avonds in Ancona van boord. Nog een uurtje rijden en we waren thuis.  Zelfs in het donker konden we zien dat de natuur een inhaalslag had gedaan tijdens onze afwezigheid. Uitbundig met een neiging tot overwoekeren. We weten wat ons te doen staat de komende tijd.

10 gedachten over “Reisverslag

  1. Hoi Emie en Adrie,

    Wat ziet het er lekker fris en groen uit. Ben bijna jaloers. Zie de brem nog bloeien, dat is hier al lang voorbij. Heerlijke tijd in Caldese.

    Met groeten Ton

  2. Herkenbaar!!!! Maar des te groter is de vreugde na gedane arbeid als alles weer netjes is of zoals jullie vinden dat het moet zijn.

    • Een paar jaar geleden ging ik er voor mijn plezier naar de wc. Het was er echt gezellig, Rob. Inmiddels zijn zo’n beetje alle stations in NL gemoderniseerd en vaak is dat een hele verbetering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.