Hondenwerk

Een paar maanden geleden bood WordPress ineens een andere manier aan om mijn blogs in elkaar te knutselen. Ja mensen, achter de schermen gebeurt er van alles waar de lezer geen weet van heeft. Enfin, ik zat daar niet op te wachten maar uiteindelijk lukt het me om met het nieuwe systeem vertrouwd te raken. Helaas was ik de woordenteller tot gisteren kwijt. In ongeveer honderd woorden moet ik mijn dagelijkse zegje wel kunnen doen. Samen met twee foto’s die weinig met de inhoud te maken hebben, blijf ik vandaag netjes binnen mijn eigen gestelde marges. Want de woordenteller teruggevonden.

7 gedachten over “Hondenwerk

    • Ik zie weinig voordelen, Jeanne. Maar meestal moét je op een bepaald moment van WordPress over naar het andere systeem en die overgang is meestal op een ongelegen moment dus ben ik alvast maar overgestapt. Krijg jij niet telkens rechts onderin op je dashboard de vraag om naar het nieuwe systeem over te stappen?

      • Nee, of ik ben dat vergeten. Wat gaat er anders dan?

        Emie: ik plaats nu alles in blokken. Maar inmiddels weet ik al nauwelijks meer hoe het voorheen ging. Jij bent vast al eerder overgestapt, Jeanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.